exteriorInfo Tentang KeretaTips Penjagaan Kereta

3 SEBAB KERETA CEPAT KOTOR!

Kadang pelik ada kereta yang berkilat je sepanjang masa, tapi yang selalunya kereta baru je basuh semalam dah kotor balik keesokkannya.
.

Ni di sebabkan beberapa sebab yang membuatkan kereta kita kotor yang ramai orang tak perasan.
.

Nak tahu apa sebabnya?

Tonton video ni sampai habis ok, jangan lupa tag share dan komen pengalaman korang

#vomaq
#keretakotor

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *