Tips Penjagaan Kereta

3 Tips Penjagaan Dalaman Kereta

Tumpahan – Tidak seperti tempat duduk dari fabrik, tumpahan air pada kulit boleh dicuci dengan segera menggunakan kain lembab. Kotoran yang sukar ditanggalkan mungkin memerlukan khidmat profesional untuk mengelakkan kerosakan berlaku hasil cucian yang tidak betul.

Penghadang cahaya matahari untuk kulit – Sinaran ultraviolet dari matahari boleh merosakkan kulit seperti juga kulit manusia. Oleh itu tempat duduk kulit anda perlu dilindungi bagi mengelakkannya menjadi pudar. Anda boleh menggunakan pelembab dengan perlindungan UV bagi mengelakkan bahan fibernya berkerisik.

Mencuci bahan kulit – Mengelap kulit dengan lembut menggunakan bahan pencuci khas ialah langkah pertama bagi penjagaan teliti. Lenyapkan habuk kecil di celah-celah kulit di antara tempat duduk.

Untuk Mengelakkan dan melindungi kereta anda dari serangan lipas, anda hanya perlu sembur menggunakan semburan VOMAQ ke seluruh lantai dan celah kusyen kereta anda, ianya akan melindungi kereta anda dari serangan serangga perosak, boleh dapatkannya sekarang di 0198181391

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *