exteriorInfo Tentang Kereta

BERBALOI KE CUCI KAT AUTO CAR WASH?

Ni juga menjadi persoalan pemilik kereta di luar sana, sama ada nak cuci kereta di auto car wash atau car wash biasa ataupun cuci kat rumah je, dalam video ini kami kongsikan pendapat kami tentang cuci kereta guna auto car wash ni, tak semua yang bersependapat macam kami.

Jadi siapa yang tonton video ni sila tinggalkan komen dibawah apa pendapat anda tentang cuci kereta kat auto carwash ni ok?

 

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *