Info Tentang KeretaInteriorTips kereta untuk wanitaTips PenjagaanTips Penjagaan Kereta

BILAKAH WAKTU TERBAIK UNTUK VAKUM KERETA?

Inilah aktiviti yang sering ditangguhkan oleh para wanita diluar sana, kadangkala dibiarkan kusyen kereta sampai bertompok-tompok disebabkan terlalu kotor.

Kesan tompok-tompok tersebut selalunya disebabkan oleh air yang tertumpah, kesan basah dari seluar, air hujan yang termasuk ke ruang kabin kerana terlupa untuk tutup tingkap kereta, siapa yang ada pengalaman sama seperti yang kami sebutkan tadi?

Lama kelamaan kesan-kesan tersebut ditambah pula dengan habuk-habuk yang menempel di kusyen, akan terhasil lah satu peta negara kita sendiri.

Jadi persoalannya, bilakan waktu terbaik untuk kita selenggara atau membersihkan kusyen tersebut?

Kami sarankan kepada anda ialah, setiap minggu atau 2 atau 3 minggu sekali, pergilah vacum kereta anda, terutama kusyen kereta(cuba tepuk kusyen kereta kita, perhatikan habuk keluar dari kusyen).

Amalan mem’vakum’ kereta ini sedikit sebanyak dapat menghidarkan dari bakteria dalam kereta kita, kalau sakit nanti siapa yang susah? kita jugakan..tambah-tambah yang ada anak kecil dan bayi, lagilah kena jaga okay.

Semoga bermanfaat

 

‍‍‍‍‍‍‍Share & Tag kepada pemilik kereta wanita diluar sana‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍

Kereta anda banyak bercalar? Kalau pergi kedai konfem kena beratus, jangan risau, kami bantu anda selesaikannya dengan sekelip mata dengan harga yang berpatutan, klik sini untuk info lanjut
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍

#vomaq #Kereta #prolish #galerikereta #Sapu2JeHilangCalar #buatduitraya #MesraWanita #HilangCalarSelamanya #BuatSendiriJe #WANITA #ladyowner #krimhilangcalarkereta

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *