Info Tentang KeretaTips kereta untuk wanitaTips PenjagaanTips Penjagaan Kereta

Kereta Baru Tapi Nampak BURUK macam dah 10 Tahun!

Untuk pengetahuan anda, kesan calar pada kereta ni dia akan membawa kepada kesan yang lebih buruk kalau kita biarkan lama-lama..

Kalau anda perasan, banyak kereta baru, tapi nampak dah macam pakai 10 tahun…sebab apa? selalunya kereta yang dibiarkan calar dalam jangka masa yang lama, kereta mereka akan cepat buruk dan kalau nak baiki balik cat tu akan melibatkan kos yang lebih besar..

Contohnya, nak kena cat baru balik, bila nak cat baru, kurang-kurang kena sampai ribuan ringgit, huu..sangat membazir..sedangkan kita boleh maintain je cat kereta tu berkilat berbelas tahun lamanya.

Jadi, untuk mengelakkan ianya berlaku kepada anda, cepat-cepat hilangkan calar dikereta tu ya, semoga info ini dapat memberi manfaat kepada anda.


Kereta anda banyak bercalar? Kalau pergi kedai konfem kena beratus, jangan risau, kami bantu anda selesaikannya dengan sekelip mata dengan harga yang berpatutan, klik sini untuk info lanjut
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍

#vomaq #Kereta #prolish #galerikereta

#Sapu2JeHilangCalar #buatduitraya #MesraWanita #HilangCalarSelamanya

#BuatSendiriJe #WANITA #ladyowner #krimhilangcalarkereta

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *