Sale!

VOMAQ Weatherproof

RM119.90 RM89.00

VOMAQ Weatherproof produk penjagaan kereta premium diimport khas dari terknologi jerman bertaraf antarabangsa

  • Kereta Kekal Berkilat dan Bersinar macam BARU
  • Teknologi Nano Hydrophobic (Kalis Air)
  • Melindungi seluruh EXTERIOR kereta
  • Melindungi Segala Pencemaran yang memyebabkan
  • Anti Cat kereta kusam, terhakis, berkarat dan KOTOR
  • Senang &Pantas nak apply

51 in stock

Description

“RAHSIA SPA KERETA2 MEWAH KINI TELAH TERBONGKAR”
.

“Kini kami bongkarkan rahsia SPA kereta mewah yang menggunakan teknologi nano hidrophobic wax coating khas dari jerman bakal memberikan kesan super KILAT, kalis UV dan anti hujan yang super BERKESAN!”
.

“Strss kereta cepat kotor sebab hujan? Baru je basuh kilat-kilat tiba-tiba hujan? Rasa fedap sebab asyik slalu kena basuh?”
.

“Korang bayangkan kereta korang sentiasa berkilat walaupun hujan tiap hari, dah tak perlu nak cuci kereta tiap hari kereta steady je bersih berkilat!”
.

“Kini anda dah tak perlu strss2 lagi sebab kami boleh bantu selesaikan masalah anda, sekali anda apply ‘VOMAQ Weatherproof’ kereta terus berkilat dan susah nak kotor!”

6 KELEBIHAN UTAMA VOMAQ WEATHERPROOF

Terdapat banyak kelebihan jika anda menggunakan VOMAQ Weatherproof sebagai produk penjagaan kereta anda.

KEKAL BERKILAT DAN BERSINAR

Kenderaan anda akan mendapat efek lapisan yang membuatkan kelihatan berkilat dan bersinar

CERMIN CRYSTAL CLEAR

Cermin kenderaan anda akan menjadi CLEAR dan tidak kabur ketika hujan

MELINDUNGI KOTORAN HUJAN

MELINDUNGI kenderaan anda dari kesan kotoran air hujan, air lopak jalan yang menyebabkan kenderaan anda cepat kotor dan kelihatan seperti kereta lama yang tak terjaga.

PERLINDUNGAN CAHAYA UV

Melindungi cat dan cermin kenderaan anda daripada sinaran UV yang menghakis lapisan cat dan lapisan perlindungan cermin kenderaan anda.

MELINDUNGI DARI SEGALA PENCEMARAN

Semburan dapat memberi perlindungan dari segala pencemaran lain termasuk pencemaran kimia, radiasi, dan toksik yang menjadi faktor utama kehakisan kualiti cat body, sportrim dan cermin kenderaan anda agar kekal bersinar.

MUDAH CEPAT DAN PANTAS

Sangat mudah digunakan dengan kesan yang pantas dan menjimatkan tenaga masa tanpa perlu sental sampai berpeluh-peluh dan letih serta jimat wang untuk menyelesaikan masalah EXTERIOR kenderaan anda.

CEPAT DAPATKAN VOMAQ WEATHERPROOF SEKARANG!

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Additional information

Weight 0.15 kg
Dimensions 7.3 x 4.5 x 18.3 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VOMAQ Weatherproof”

Your email address will not be published. Required fields are marked *