Kenapa perlu hantar ke kedai jika anda boleh buat sendiri je kat rumah?

KILATKAN kembali kereta anda dan HILANGKAN 'Calar' dengan sekelip mata!

Bersedia untuk buatkan kereta anda cantik macam kereta baru keluar showroom!

Bila kereta bercalar, semua pemilik kereta akan rasa tak senang duduk dan 'sakit mata' tengok kereta, kalau boleh nak hilangkan calar tu masa tu juga!

Namun tertangguh hasrat disebabkan tiada bajet yang besar untuk touch-up kembali kereta kesayangan.

Itu sebenarnya tanggapan yang salah.

KOS TOUCH-UP TERLALU TINGGI

Majoriti pemilik kereta tahu tentang ini. Kos untuk servis cat atau nak touch-up di kedai memang tinggi.

TAKUT KENA TIPU

Setiap kedai akan membuat pelbagai tawaran, namun ada yang cas harga yang tak masuk akal dan buat apa yang tak diperlukan.

TAK ADA MASA

Kita tiada masa untuk mencari kedai dan menunggu. Tambahan pula sekarang orang hanya mahukan perkhidmatan yang cepat dan yang mudah.

Kenapa anda perlu guna cara yang memenatkan sedangkan anda boleh kilatkan kereta dengan cara yang lebih mudah?

Hanya dengan sedikit masa dirumah, anda sudah boleh buat kereta anda kelihatan BARU semula tanpa guna banyak tenaga. Menarik kan?

Anda hanya perlu luangkan sedikit masa sahaja dengan menggunakan produk yang terbaik. Fuhh, kereta anda akan kembali cantik tanpa perlu pergi kedai. Bagaimana?

Caranya ialah dengan gunakan Prolish krim hilang calar kereta direka khas mesra wanita!

Produk ini ialah krim untuk penjagaan kereta.

Dalam penjagaan kereta, krim ini digunakan untuk :

  • Menghilangkan calar kereta

  • Kereta kekal bersinar dan berkilat

tanpa perlu pergi hantar ke kedai!

1. PRODUK BERKUALITI TINGGI

Produk menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi menjaminkan keberkesanan produk tanpa meragukan anda.

2. KERETA TAMPAK BARU

Membuatkan Luaran kereta anda kekal seperti baru keluar Showroom.

3. PERLINDUNGAN MAKSIMA MENYELURUH

Memberikan perlindungan maksima kepada kenderaan anda agar dapat mengekalkan tahap kecantikan dan keselesaan kenderaan setiap masa.

4. KEKAL BERKILAT DAN BERSINAR

Kenderaan anda akan mendapat efek lapisan yang membuatkan kelihatan berkilat dan bersinar sentiasa

5. MUDAH CEPAT DAN PANTAS

Sangat mudah digunakan dengan kesan yang pantas dan menjimatkan tenaga masa tanpa perlu sental sampai berpeluh-peluh dan letih serta jimat wang untuk menyelesaikan masalah kenderaan anda.

6. MELINDUNGI DARI SEGALA PENCEMARAN

Dapat memberi perlindungan dari segala pencemaran lain termasuk pencemaran kimia, radiasi, dan toksik yang menjadi faktor utama kehakisan kualiti cat body, sportrim dan cermin kenderaan anda agar kekal bersinar.

Semua ni ialah Krim Hilang Calar PROLISH . Anda boleh habiskan masa dan wang yang banyak untuk pergi ke mana-mana kedai dan spa kereta untuk touch-up kereta. Namun hari ini, anda bertuah kerana…

PROLISH akan bantu anda mencantikkan kereta kesayangan anda dengan cara yang paling mudah & praktikal.

Berikut adalah kelebihan produk PROLISH yang akan bantu anda menyelesaikan masalah kereta anda.

#1 KEKAL BERSIH DAN BERKILAT

Lapisan Cat kenderaan anda akan mendapat efek lapisan yang rata membuatkan kelihatan bersih dan berkilat.

#2 MENGHILANGKAN CALAR HALUS

Menghilangkan calar-calar halus dan membuat cat kereta kelihatan baru.

#3 SOLUSI YANG MUDAH

Formula canggih kami berfungsi apabila walau hanya menggosok dengan menggunakan tangan. Ini bermakna anda tidak memerlukan alat untuk ‘touch-up’ permukaan yang bermasalah. Selepas proses pembersihan, kereta akan kembali bersinar semula.

#4 BAHAN BERKUALITI TINGGI

Warna cat luaran kereta yang bercalar perlu diperincikan untuk menghilangkannya, polish terbaik kami akan membaiki lapisan kilat menjadikan ia lebih berkilau.

 

Produk ini ialah satu-satunya khas MESRA WANITA dalam pasaran.

Ini juga satu-satunya produk yang mempunyai teknologi terbaru dengan harga yang sangat berpatutan (bukan self-proclaimed, kami ada testimoninya)

Kami kaji, kami buat eksperimentasi. Semuanya kami sediakan dalam produk ini.

Anda boleh senyum gembira selepas menggunakan produk ini.

Yang bestnya anda boleh buat sendiri tanpa perlu minta suami atau orang lelaki yang buatkan

Apa yang anda akan terima hari ini sangat mahal.

Lihat testimoni pengguna :

 

Mereka bukan sahaja guna & terkejut dengan semua kesan pada produk ni, tetapi mereka juga dah pun merasai hasilnya. Sekarang giliran anda pula!

Harga sebenar PROLISH ini ialah

 

Namun, anda boleh dapatkan produk ini dengan harga yang sangat rendah!

Anda hanya perlu keluarkan

RM130

RM110

RM100

RM99

RM 89.00 SAHAJA!

Ya, itu sahaja angka yang anda perlu keluarkan hari ini, tiada upsell, tiada pakej lain yang mahal

(kecuali anda rela bayar mahal apabila promosi ini sudah tamat nanti).

 

Owh ya, sebelum terlupa. Harga ini tidak akan kekal lama. Harga akan meningkat sehingga kepada harga sebenar RM130 selepas timer menunjukkan angka 0000.

 

Pssstt,  harga semurah ini tidak akan dibuka lagi pada masa akan datang.

 

Bertindak sekarang supaya anda boleh jimat di masa hadapan tanpa kena 'tipu' dengan kedai car wash dan tunggu sampai kereta anda akan lebih Nampak teruk dan buruk. Dapatkan & terus guna hari ini juga.

(jangan risau, produk ini sangat berkesan. Dapatkan hari ini, terus guna dan Nampak kesan)

Ini bukti & kesan PROLISH pada kereta pelanggan kami

Cepat klik butang di bawah ini sekarang!

Ada kejutan menanti anda!

Copyright © 2019. Vomaq Prolish. All Rights Reserved.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.