exteriorInfo Tentang Kereta

Ramai orang dok tanya, VOMAQ ni apa?

Ramai orang dok tanya, VOMAQ ni apa?
.

“Meh saya ceritakan..”
.

VOMAQ ni brand kepada produk penjagaan kereta(Car Care)
.

Ada dua jenis penjagaan

1. Penjagaan LUARAN
2. Penjagaan DALAMAN

Produk penjagaan LUARAN keluaran vomaq ialah WEATHERPROOF

3 Kelebihan Utama WEATHERPROOF

Membuatkan pemilik kereta rasa BEST sebab kereta steady je bersih walaupon hari hujan

Rasa BANGGA kereta sentiasa berkilat dan tahan dari cepat kotor

Menyelesaikan masalah STRESSSS sebab kereta cepat sangat kotor sedangkan baru je kereta semalam

So dah jelas dah sikitkan VOMAQ ni benda apa kan?
.

Nak tak saya share produk VOMAQ yang lagi 1?
.

Kalau nak komen ‘nak’ kat bawah

#vomaq
#weatherproof

www.vomaq.com

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *