InteriorMakhluk Perosak

RASA BERDOSA TAK SHARE BENDA NI

“RASA BERDOSA TAK SHARE BENDA NI, KOTOR PUNYA PASAL, REZEKI TERSEKAT” *Baca sampai habis
.

Sebenarnya ramai je yang ada masalah ni, cuma kadang ambil berat, kadang tak.
.

Tapi tak semua orang alert tentang ni, dari hari ke hari sebenarnya kita dah tambahkan rasa stress setiap hari dalam hidup kita.
.

End up habis MOOD hari tu jadi tak best, semua orang salah, apa-apa keadaan semua jadi salah, cuaca hari mendung ke hujan pon salah
.

Tapi kita tak perasan, kita dah bawak aura-aura NEGATIF dalam hidup kita dengan mood yang tak best
.

Kadang kita sampai maki hamun orang, otak serabut, orang sekeliling pun jadi serabut sebab tengok kita serabut
.

Puncanya datang dari kebersihan yang tak di jaga, keadaan rumah kita tak bersih, kereta kotor dan keadaan2 yang merimaskan kita
.

Cuba bayangkan, kita suka dok hotel tak? kita suka kereta baru keluar showroom tak?
.

Mesti suka kan? sebab kemas, bersih, bau wangi….bestkan perasaan tu..
.

Sebenarnya persekitaran kehidupan kita amat besar kesannya terhadap diri kita, kesan terhadap mood, kesan terhadap perhubungan, kesan terhadap kesihatan dan pelbagai lagi
.

Tu belum cerita bab kesan terhadap rezeki kita lagi, agak-agak lah kan, rezeki akan datang pada orang serabut kotor negatif atau suka dekat orang yang kemas bersih suci?cuba fikirkan
.

kesimpulannya, jagalah kebersihan terutama kebersihan rumah dan juga kereta kita
.

Jangan disebabkan tak jaga kebersihan punya pasal, kesihatan berkurangan, perhubungan terjejas dan rezeki pun tersekat
.

Nampak simple, bab kebersihan je, tapi kesan dia sangat besar terhadap diri dan hidup kita, Jaga kebersihan ya!
.

Kalau stress dan geram sebab kereta cepat kotor sebab hujan kami boleh bantu anda selesaikan masalah tu free sahaja, tinggalkan no fon di bawah untuk kami bantu

Sumber Gambar dari carkeys

Maklumat lanjut klik link iniĀ vomaq.com

______________

[KHAS UNTUK SIAPA YANG ADA KERETA BARU]

NAH! cepat download ebook ni FREE je tapi masa terhad!

*Tips dan cara nak bagi bau kereta kekal macam keluar showroom!*

Klik link ni

https://goo.gl/jNKAkB

cepat sebelum owner tutup link tu, value worth rm40 you get FREE ONLY!

#vomaq
#weatherproof
#pestprotect
#kebersihan

Jangan lupa Follow & Like Kami Di
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *