Tentang Kami

[TERBARU!] INOVASI TEKNOLOGI JERMAN NO. 1 DI MALAYSIA UNTUK KERETA

Kami dari VOMAQ Smart Shield telah membantu ramai pemilik kereta menyelesaikan masalah EXTERIOR dan INTERIOR kereta mereka.

 

Kepakaran kami adalah membantu Pemilik kereta yang mempunyai MASALAH tiada masa untuk menjaga kereta mereka, stress kereta kotor, risau kemalangan akibat cermin kereta selalu kabur ketika hujan.

6 KELEBIHAN UTAMA VOMAQ WEATHERPROOF

Terdapat banyak kelebihan jika anda menggunakan VOMAQ Weatherproof sebagai produk penjagaan kereta anda.

 

KEKAL BERKILAT DAN BERSINAR

Kenderaan anda akan mendapat efek lapisan yang membuatkan kelihatan berkilat dan bersinar

CERMIN CRYSTAL CLEAR

Cermin kenderaan anda akan menjadi CLEAR dan tidak kabur ketika hujan

MELINDUNGI KOTORAN HUJAN

MELINDUNGI kenderaan anda dari kesan kotoran air hujan, air lopak jalan yang menyebabkan kenderaan anda cepat kotor dan kelihatan seperti kereta lama yang tak terjaga.

 

PERLINDUNGAN CAHAYA UV

Melindungi cat dan cermin kenderaan anda daripada sinaran UV yang menghakis lapisan cat dan lapisan perlindungan cermin kenderaan anda.

MELINDUNGI DARI SEGALA PENCEMARAN

Semburan dapat memberi perlindungan dari segala pencemaran lain termasuk pencemaran kimia, radiasi, dan toksik yang menjadi faktor utama kehakisan kualiti cat body, sportrim dan cermin kenderaan anda agar kekal bersinar.

MUDAH CEPAT DAN PANTAS

Sangat mudah digunakan dengan kesan yang pantas dan menjimatkan tenaga masa tanpa perlu sental sampai berpeluh-peluh dan letih serta jimat wang untuk menyelesaikan masalah EXTERIOR kenderaan anda.

CEPAT DAPATKAN VOMAQ WEATHERPROOF SEKARANG!

KLIK SINI

KLIK SINI

KLIK SINI

 

 

VOMAQ INTERIOR PEST PROTECTION

Kepakaran kami adalah membantu Pemilik kereta yang mempunyai masalah kereta yang berbau hapak untuk membuatkan kereta anda menjadi berbau segar, nyaman SEKALIGUS melindungi kereta anda dari serangan semut dan lipas kereta agar anda rasa lebih yakin untuk memandu kereta.

Masalah yang sering juga dialami oleh pemilik kereta diluar sana ialah apabila semut datang masuk dalam kereta kita sebenarnya jadi satu masalah yang besar, tapi ramai yang anggap macam tak ada apa-apa.

Anda sebenarnya sedang biarkan kereta anda dirosakkan oleh semut-semut tu, bila semut tu mula bersarang dan bertelur dalam kereta kita, kita akan terdedah dengan pelbagai kemungkinan..
Kemungkinan paling besar ialah kerosakkan wiring dalam kereta,bila-bila masa sahaja masalah tu akan melanda dalam kereta anda yang asalnya kos hanya beberapa puluh ringgit untuk selesaikannya..
Tapi kalau kita berkeras dan anggap ianya perkara remeh, last-last bila wiring kereta anda rosak, habis ribuan ringgit untuk anda baikinya semula. .

Langkah terbaik adalah dengan protect siap-siap kereta BARU anda dari serangan SEMUT!

Kami JUGA membantu menyelesaikan masalah semut dan lipas dalam kereta anda menyebabkan anda rasa rimas dan stress dengan keadaan kereta anda, risau kereta baru anda diserang oleh keturunan lipas dan semut, lebih malang dan risau lagi ialah apabila anak kecil anda digigit dan serang oleh virus penyakit yang di bawa oleh semut dan lipas!
Jika anda sayangkan kereta anda dan terutamanya keluarga anda, cepat lakukan tindakan sekarang sebelum ianya jadi lebih teruk dan parah lagi.
Kami dapat membantu anda dengan mengunakan produk VOMAQ teknologi formulasi terkini yang kami sediakan khas untuk anda.

KELEBIHAN SPRAY VOMAQ INI YANG TAK ADA PADA SPRAY BIASA

Selamat Untuk Bayi

Menggunakan Bahan Organik

Mesra Alam

Berkesan Hanya Dalam 30 Saat!

Tahan Sehingga 3 Bulan!

Berbau Fresh

Tidak Merbahaya

Mudah Digunakan

Untuk dapatkan VOMAQ Pest Protection, anda boleh Whatsapp kami di